lo carrer del riu

lo carrer del riu

13 de desembre, 2009

Proposaran al Parlament un referèndum nacional pel 25 d'abril

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, ha anunciat aquest vespre juntament amb els resultats de la consulta del 13D, que aquest dilluns un conjunt de persones 'a títol individual' presentaran al Parlament una proposta de llei perquè la cambra convoqui un referèndum sobre la independència de Catalunya per al proper 25 d'abril. Ja que desconeixen quina serà la resposta del Parlament a aquesta proposta, assegura que se seguiran organitzant comissions ciutadanes a tots els municipis que ho sol·licitin per continuar amb les properes onades de consultes el 28 de febrer i el 25 d'abril.

Segons Móra, la 'gent vol que es vertrebi la veu del poble amb accions concretes', i després d'aquesta primera onada de consultes, els impulsors de la proposició al Parlament es veuen 'amb la càrrega moral' de recollir la voluntat del poble català i demanar un referèndum vinculant.

La proposta al Parlament es registrarà demà, i els propers dies es coneixeran els detalls d'aquest possible referèndum, que obligarà els partits catalans a posicionar-se d'una manera clara sobre un referèndum d'independència vinculant.