lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 de febrer, 2010

Oriol Junqueras presenta un nou blog per ampliar la participació en la presa de decisions comunitàries

L’eurodiputat d’Esquerra, Oriol Junqueras, ha manifestat el darrer divendres a Brusel·les que creu necessari fer arribar els debats europeus a Catalunya 'perquè hem de participar més en la presa de decisions comunitàries'. Per tal d'assolir aquest objectiu, Junqueras ha llençat un blog nou per tal de comunicar l’acció parlamentària que duu a terme a l’Eurocambra, i posar a l’abast dels ciutadans els debats europeus. L’eina també permet seguir la política europea a través d’alertes dels nous posts per e-mail, així com a través del Facebook i del Twitter.

‘Al Parlament Europeu hi ha un debat ideològic molt intens, fins i tot molt més que en els parlaments nacionals o estatals, on predomina la política de declaracions i contradeclaracions. Crec que cal fer arribar els debats europeus a Catalunya, perquè hem de participar més en la presa de decisions comunitàries. A Europa, com més et mous, més comptes’, ha afirmat Junqueras.

A més, l'eurodiputat d'Esquerra pretén que el nou blog no només sigui un indret on exposar les seves idees, sinó que els internautes hi debatin obertament. Així mateix, Junqueras impulsarà la política 2.0 a través de debats públics dels documents polítics amb els internautes. junqueras.cat