lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 d’abril, 2010

Gerard Piqué: "Vull que els jugadors de l'Inter entrin al camp i odiïn la professió de futbolista"

Gerard Piqué FCB 260410 RAC1

El defensa del Barcelona Gerard Piqué espera "el millor Camp Nou de la història" dimecres que ve, quan l'equip rebrà l'Inter en la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions amb l'objectiu de remuntar el 3-1 encaixat a Milà.

"Vull un Camp Nou que no hagi vist mai, un Camp Nou en què no hi hagi una cadira lliure. Que els jugadors de l'Inter entrin al camp i odiïn la professió de futbolista durant noranta minuts", ha dit Piqué, que ha demanat que aquestes paraules no siguin malinterpretades, "perquè en el partit vull que hi hagi zero violència".

El central català entén que aquesta atmosfera de remuntada que s'està generant a l'entorn blaugrana "és molt bona si es porta amb responsabilitat i amb cap" i no creu que l'equip tingui problemes per pair tanta càrrega emotiva: "La gent, que animi. Nosaltres som els que hem de valorar tot aquest ambient i no deixar-nos portar per l'ansietat".

Piqué espera que el Barcelona-Inter de dimecres que ve sigui "una mica semblant" al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions 1999-2000. Llavors el conjunt blaugrana va golejar el Chelsea al Camp Nou (5-1), remuntant el 3-1 encaixat a Stamford Bridge.

El defensa barcelonista sap que no caldran tants gols, sinó que n'hi haurà prou de repetir el 2-0 aconseguit davant els italians en la fase de grups. No obstant això, ha advertit que aquest partit serà "molt diferent" al disputat fa uns mesos. Encara que Piqué espera un Inter que utilitzarà "tots els mètodes al seu abast" per neutralitzar el joc del Barça, sap que jugar la tornada a casa, més enllà de comptar amb el suport de l'afició, atorga cert avantatge tècnic. "El Camp Nou és més gran, l'herba estarà més curta i regada, la pilota anirà més ràpida i li costarà més parar-nos", ha advertit.

Cap comentari: