lo carrer del riu

10 d’abril, 2010

Madrit 0 - Barça 2

Puyal 100410

El Barça s'ha imposat per 2-0 al camp del Reial Madrid, en un partit que s'ha destacat per la força física i per l'aprofitament per part dels barcelonistes de les poques ocasions clares que han tingut. Messi, en la primera aproximació a l'àrea de Casillas, ha obert el marcador al minut 34. I al principi de la segona (minut 55), ha estat Pedro qui ha superat el porter madridista. El Barça ha disposat d'un parell d'ocasions clares més, mentre que el Madrid ha intentat intimidar Valdés sense èxit. Amb la victòria d'avui, la segona consecutiva del Barça al Bernabéu, l'equip de Guardiola recupera el lideratge i se situa a tres punts del Madrid quan falten set jornades per al final de la lliga. Més enllà del resultat i la igualtat de tots dos equips a la lliga, el partit d'avui també ha estat un xoc esportiu entre dues concepcions de futbol. A una banda, un grup de jugadors confeccionat a cop de talonari; i a una altra, un equip. El Barça ha anat confeccionant un equip amb una columna vertebral forjada al planter i amb una mentalitat clara de joc espectacle, primer toc, possessió de pilota i atac total. Deu dels vint-i-un jugador de la plantilla provenen de la Masia, incloent-hi algunes de les estrelles com Messi. En canvi, el Madrid ha comprat un catàleg de futbolistes a cop de talonari (260 milions d'euros gastats aquesta temporada). Només tres dels vint-i-dos jugadors del primer equip blanc han passat per les categories inferiors del club. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit