lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 de maig, 2010

Sant Feliu de Llobregat diu que sí a la consulta sobiranista però no tindrà la col·laboració municipal

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha aprovat la moció perquè a la població s'hi celebri una consulta per a la independència, tot i que l'alcalde, Juan Antonio Vázquez, del PSC, "no hi col·laborarà".

El socialista ha afirmat que ell no ha censurat la consulta, tal i com ha difós la plataforma Sant Feliu Decideix!, i que simplement que no cedirà els locals municipals perquè s'hi celebri el referèndum popular, ja que "una consulta ciutadana té una norma legal que aquesta no té". Vázquez també troba "excessiu" que se li demani col·laboració amb una cosa que "no està recollida per la llei". També ha dit que "no és de sorpresa que el PSC pensi així" i no doni suport a aquestes consultes.

El ple d'aquest dimarts l'alcalde no ha donat suport al punt número 3 on es demana al consistori "que col·labori en la logística en el mateix sentit de col·laboració que fa amb altres entitats de la ciutat".

La votació s'ha saldat a favor, gràcies als vots dels 3 regidors de CiU, 1 d'ERC i 7 d'ICV. En contra hi ha hagut els 8 vots del PSC i els 2 del PP.

directe.cat: L'alcalde de Sant Feliu de Llobregat (PSC) diu que no acatarà la moció de suport a la consulta independentista