lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de juny, 2010

Alcoi recorda l'Ovidi quinze anys després

"Se'n va anar sense cap mena de reconeixement" Si l'any passat va oferir catorze hores de música a Benifairó de la Valldigna, el Col·lectiu Ovidi Montllor de músics (COM) té preparat per a demà el segon 'COMcert' per a retre homenatge al músic i actor de qui ha pres el nom. El concert es farà a Alcoi, vila natal de l'Ovidi, a l'institut Pare Vitòria. En aquest espai, començaran a actuar-hi a les sis de la vesprada quinze grups en record dels quinze anys que fa que Montllor se'n va anar de vacances.

Diu Alfons Olmo, cantant de VerdCel, que Ovidi Montllor 'se'n va anar sense cap mena de reconeixement i sense poder arribar a final de mes [...] li van fer el buit durant la seva última etapa i això no es podrà refer mai més'. Però per recuperar-lo i reconèixer-ne la tasca molts músics l'han recordat amb versions i amb concerts d'homenatges. De tots, el més sonat va ser el que es féu al Palau de la Música el gener del 2006, 'L'Ovidi se'n va a Palau', que més tard va editar-se en format de disc i DVD.

Demà recordaran l'Ovidi Al Tall, Andreu Valor, Autòmats, Batà, Carles Enguix, Hugo Mas, Inòpia, Miquel Pujadó, Naia, Owix, Pi de la Serra, Rafa Xambó, VerdCel, Xavier Morant i Xitxarra Railway.