lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de juliol, 2010

Jordi Pujol: “Una manifestació ha de tenir un lema, no és una festa major”

Jordi Pujol CiU 070710 RAC1

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, ho té clar: “Una manifestació ha de tenir un lema. Què vol dir 'només la senyera'? En els envelats de les festes majors també hi ha només una bandera i ja n'hi ha prou. En una manifestació d'aquest tipus el lema hi ha de ser”.

I dit això ha assegurat que, malgrat tot, el president del govern, José Montilla, hi ha d'anar al capdavant de la marxa. “Lògicament el president de la Generalitat hi ha d'anar al davant. Això no es discuteix. El que es discuteix és quin lema es posa. I que la meva bandera és la bandera catalana no ho dubte ningú”, ha argumentat en declaracions a El Món a RAC1.

Ara bé, passi el que passi amb el debat sobre la capçalera i el lema de la manifestació del 10 de juliol contra la sentència de Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut, Pujol ha reiterat que s'hi ha d'anar.“El meu lema sap quin és? A la manifestació”, ha assegurat Pujol, que ha fet una crida insistentment a acudir a la marxa de dissabte.

I s'hi ha d'anar perquè, al seu entendre, Catalunya ha estat maltractada i enganyada. “Hem estat enganyats de dalt a baix per José Luis Rodríguez Zapatero, i molt maltractats pel PP”, ha argumentat Pujol.