lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 de juliol, 2010

Òmnium no accepta les condicions de Montilla

Òmnium Cultural ha fet aquesta nit una inusual conferència de premsa per a reafirmar que la manifestació de dissabte serà encapçalada per una pancarta amb el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim'. Òmnium ha rebutjat així la pretensió del president de la Generalitat perquè la manifestació fos encapçalada només per una senyera. La presidenta Muriel Casals ha dit que qui vulgui anar a la manifestació ho farà darrere la seva pancarta.

Després d'una reunió de junta extraordinària, la presidenta de l'entitat, Muirel Casals, acompanyada per la resta de la direcció, ha llegit una declaració en la qual l'entitat es mostra partidària de mantenir la seva postura inicial d'encapçalar la manifestació amb una pancarta amb el lema de la convocatòria.

D'aquesta manera ha respost als rumors segons els quals l'entitat havia cedit a les pressions del PSC i el seu entorn per a canviar aquesta proposta que, tal com ha recordat el vice-president de l'entitat convocant, Vicent Sanchis, havia estat acceptada des d'un bon principi per tots els partits i entitats que havien participat a les reunions prèvies. Els responsables d'Òmnium han recordat que el lema ja havia estat acceptat també pels representants dels socialistes a les reunions celebrades. Avui: Òmnium es planta

directe.cat: La junta d'Òmnium no cedeix i el lema pactat amb les 600 entitats presidirà la manifestació

TV3: El lema encapçalarà la manifestació (vídeo)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me pareix molt bé.
Que es quedo a casa!