lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de novembre, 2007

Ja són 44 pobles i ciutats anti-taurins a Catalunya

Calella ha estat l'última població a proclamar-se ciutat amiga dels animals i no taurina. El Ple de l'Ajuntament de Calella del dia 18-10-2007, va proclamar a la ciutat com “amiga dels animals” i “no taurina”, atenent la proposta de moció presentada per representants del PACMA el 13-7-2007, dintre de la campanya de ADDA, Plataforma Animalista de Manlleu i Fundació Fauna. El govern municipal de Calella va prendre tant interès en la proposta, que l'ha va fer seva, tal com va explicar l'alcalde Juhé en el Ple després de llegir-la en la seva integritat, mentre era retransmesa en directe per Calella TV. Llistat de poblacions catalanes 'Amigues dels animals':

1989: Tossa de Mar.

1991: Vilamacolum, La Vajol, Palafrugell.

1997: Calonge.

2004: Barcelona, Torelló, Calldetenes, Olot, Ripoll, Tavertet, Manlleu, Granollers, Valls, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat.

2005: Bellpuig, Abrera, Sitges, Sant Cugat del Vallés, Banyoles.

2006: Cerdanyola, Sant Andreu de la Barca, Mollet del Vallès, Teià, Sant Quirze de Besora, Gironella, Cabrera de Mar, Biure de l'Alt Empordà, Cabanes de l'Alt Empordà, Sant Iscle de Vallalta, Guissona, Torrebesses, Moià, Artesa, Vilabertran, Sanaüja, Torrelavit, Riudarenes.

2007: Fornells de la Selva, Brunyola, La Fatarella, La Morera del Montsant, Calella.