lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de novembre, 2007

Puigcercós insta a "preparar la factura" pel caos a Rodalies

Puigcercós 111107 CATinfo El conseller de Governació i Administracions Públiques, Joan Puigcercós, ha comminat avui l'executiu català a "preparar la factura" perquè el ministeri de Foment compensi econòmicament Catalunya pel "greu perjudici econòmic" provocat pel caos ferroviari dels últims mesos.

En una entrevista a Catalunya Informació, Puigcercós ha defensat que l'executiu català prepari la factura per "quantificar" el perjudici econòmic provocat per la crisi del servei de Rodalies. "No hi ha excuses perquè el Ministeri de Foment pagui", ha indicat.

El conseller ha admès que elaborar aquesta factura té "certes dificultats tècniques", però això no obstant s'ha mostrat convençut que hi ha diverses "evidències", com la baixa en la productivitat de les empreses, la pèrdua d'imatge de Barcelona com a marca de qualitat des del punt de vista turístic o l'augment de temps en els desplaçaments per part dels ciutadans.

"Tot això ho hem de saber quantificar, i el govern català ho ha de quantificar", ha insistit Puigcercós, que ha ofert les oficines d'atenció al ciutadà del seu departament perquè els catalans que volen posar denúncies ho facin. "També es pot recórrer a la justícia ordinària", ha afegit.