lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de febrer, 2008

SUSTO !!! Maragall recomana votar en blanc el pròxim 9 de març

votar en blanc 040208 CATr L'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, afirma que "segurament” votarà en blanc en les pròximes eleccions legislatives del 9 de març perquè, segons la seva opinió, cap partit polític ha dit "clarament el que pensa fer amb els temes importants".

En un article d'opinió que publica avui La Vanguardia, Pasqual Maragall considera que per "preparar el futur que volem cal votar, però cal votar en blanc".

Al mateix temps, l'expresident dóna a entendre que renuncia a presentar una candidatura pròpia en les pròximes eleccions, sobre la base del seu Partit Català d'Europa, per la falta de "mitjans suficients per fer una proposta articulada". "Només tenim un grapat nombrós d'amics amb idees clares", argumenta.

Això no obstant, reafirma la seva aposta per crear des de Catalunya una força política de vocació europea i apunta que "ara el que fa falta és un projecte a la vegada catalanista i europeista que s'anunciï a les eleccions de març i es consagri definitivament en les europees de l'any vinent".

El polític català justifica la seva decisió de votar en blanc per la inconcreció per part dels partits polítics dels assumptes que, segons el seu parer, preocupen els ciutadans, com el fet que el Tribunal Constitucional pugui modificar l'Estatut de Catalunya o l'estat de les infraestructures en el territori català.

La Vanguardia: Votar en blanco (P.Maragall)

Ridao: "El vot en blanc que proposa Maragall és poc útil" (05.02.08)