lo carrer del riu

lo carrer del riu

05 de maig, 2008

EstatPropi.cat s'internacionalitza

Després d'un any en funcionament, la web estatpropi.cat, nascuda amb l'objectiu de "posar a Internet un mapa on es visualitzés la gent que defensa la independència del poble català", aquest portal vol fer ara el salt a la internacionalització.

Alexis Vizcaíno, membre de l'equip d'estatpropi.cat, considera que al mateix temps que es manté l'actual campanya, que ja compta amb 18500 adherits, ara cal donar-la a conèixer arreu del món. Amb aquesta finalitat, l'equip que desenvolupa la pàgina treballa en la traducció de la mateixa a idiomes com l'espanyol, el francès, l'occità i l'anglès, amb la idea d'ampliar el nombre de llengües en un futur pròxim i alhora, facilitar l'adhesió a la seva proposta d'estat per al poble català per a persones de tot el món, amb o sense vinculació amb els Països Catalans.

En paral·lel a aquests projectes, l'equip que desenvolupa estatpropi.cat, integrada a la Xarxa de Blocs Sobiranistes vol presentar el seu producte en diversos fòrums i concursos dedicats al desenvolupament de webs amb tecnologia 2.0. En aquest aspecte, els seus membres consideren possible tenir un reconeixement de tipus internacional gràcies a una web que utilitza els mapes de google per situar geogràficament les adhesions. Així mateix, Vizcaíno recorda que el mateix portal "està integrat en xarxes socials com ara twitter i facebook".