lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 de maig, 2008

La campanya 'Decideixo decidir!' serà al Catalunya-Argentina

La Plataforma pel Dret de Decidir impulsarà, en el marc del partit de futbol amistós entre les seleccions nacionals de Catalunya i Argentina que es disputarà a aquest dissabte al Camp Nou, una nova recollida de signatures de la campanya Decideixo decidir!. La recollida va iniciar-se el 23 d’abril de 2007, està organitzada conjuntament amb la plataforma Sobirania i Progrés, i té per objectiu que el Parlament de Catalunya tingui la potestat de convocar referèndums i consultes populars.

Segons indiquen fonts de la PDD, l’objectiu és que “en el marc d’un esdeveniment esportiu i de país de gran valor simbòlic, les ciutadanes i ciutadans que hi acudeixin puguin contribuïr, amb la seva signatura, a que el gran partit democràtic que representa assolir el dret de decidir es pugui guanyar”.

D’aquesta forma, voluntaris de la Plataforma muntaran diverses taules de recollida de signatures, a la zona lúdica del camp, per fer possible que tots aquells que assisteixin a l’encontre puguin signar. Al mateix temps, la PDD es congratul·la d’una “nova passa cap al ple reconeixement de Catalunya i els Països Catalans en un àmbit tan important com és el de les competicions esportives a nivell internacional”

Un àmbit que és “una excel·lent carta de presentació cap a l’exterior” i una passa que, com indica la PDD, ha estat possible “gràcies al treball constant durant anys de diverses persones i entitats i, molt especialment els últims temps, de la Plataforma pro-seleccions esportives catalanes”.