lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 de maig, 2008

Montilla reconeix a la reunió amb els regants del Ter que "no es pot fer res per augmentar-ne el cabal"

El president de la Generalitat, José Montilla, ha estat rebut amb xiulets a la reunió que tenia prevista aquest matí amb els regants del baix Ter, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà). A més, nou persones han resultat ferides lleus, quatre pagesos, tres Mossos d'Esquadra i una periodista, durant un aldarull que s'ha produït a la sortida de l'encontre.

Montilla ha arribat poc després de dos quarts de dotze i ha estat rebut pel delegat del govern a Girona, el torroellenc Jordi Martinoy, i per l'alcalde, Joan Margall.

Montilla i la resta d'autoritats han fet a peu el carrer d'Ullà, pel centre històric del municipi, fins arribar a la plaça de la Vila. Allà hi havia concentrats un centenar de pagesos amb pancartes en què es llegia, entre d'altres coses: "Compliu la llei de 1959" o "Dret a reg per a la conca del Ter".

Cap acord

La trobada amb els regants "ha acabat sense cap acord" tal com ha explicat el portaveu d'UP, Narcís Illa. Per la seva banda, Montilla ha agrait a les comarques de Girona la generositat dels últims anys amb el transvasament d'aigua del Ter, però ha reconegut que "a curt termini no es pot fer res per a augmentar el cabal del riu Ter".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Montilla com és que no tins collons per vindre a l' Ebre.
T'asperem!