lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de juny, 2008

Benach vol que Puigcercós es faci seu el referèndum del 2014

Benach 090608 CATr El nou president d'ERC, Joan Puigcercós, es reuneix a les sis amb Ernest Benach per conèixer de primera mà quines demandes té ERC Futur de cara als propers quatre anys. Benach li demanarà que el partit assumeixi com a propi el referèndum del 2014, idea de Josep-Lluís Carod-Rovira, i que traci un full de ruta seriós que el faci viable. Puigcercós ja s'ha reunit al matí amb Joan Carretero.

Benach vol que tots els nous dirigents de la nova executiva d'ERC es facin seu el referèndum independentista del 2014. També demanarà al nou president que algun membre d'ERC Futur haurà d'ostentar alguna de les vice-secretaries generals, atenent al 26,6% de militants que dissabte van votar Benach.

En aquest cas, els afins al president del parlament català ja tenen un pes garantit a l'executiva, perquè Benach, Josep-Lluís Carod-Rovira, Carles Bonet i Jordi Portabella hi seran com a caps del partit al parlament, al govern català, al senat espanyol i a l'ajuntament de Barcelona, respectivament.

Avui: Benach aspira a llocs "clau i estratègics" per a la seva candidatura a la nova executiva d'ERC