lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de juny, 2008

Carretero veu consolidada la seva alternativa i anima els militants a "seguir treballant dins" el partit

Carretero 090608 RAC1 El candidat a la presidència d'ERC per Reagrupament.cat (RCat), Joan Carretero, veu consolidada la seva alternativa a la direcció d'ERC amb el suport d'un 27,6% de la militància a les eleccions de dissabte, i reclama a tots els militants que "continuïn treballant dins d'ERC".

En un comunicat que signa al costat de la candidata a secretària general, Rut Carandell, fa una crida als simpatitzants que s'han implicat en la campanya de R.cat perquè s'afiliïn al partit després de la victòria de Joan Puigcercós i Joan Ridao.

"Animem tots els militants, independentment de la candidatura que hagin votat, perquè continuïn treballant dins d'ERC", subratlla el comunicat, i insisteixen que a ERC "falta molta gent que vulgui treballar per l'objectiu de la independència".

A més, fan una crida perquè tots els afiliats inscrits a la "segona volta" del procés congressual, dissabte que ve, hi participin activament. Serà al congrés pròpiament dit on els 4.078 militants inscrits votaran la ponència estratègica del partit, a la qual RCat ha presentat una esmena a la totalitat.

"En només un any i mig hem passat de ser un grup organitzat crític amb l'estratègia de la direcció, a construir una candidatura renovadora per rellançar ERC. Ara ja som alternativa", acaba el comunicat.

Avui: Reagrupament no preveu integrar-se a l'executiva d'ERC perquè abans caldria "compartir el gruix de l'estratègia"