lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de juny, 2008

Puigcercós es reuneix amb Carretero i Benach

Puigcercós 090608 CATr Puigcercós 090608 RAC1 El nou president d'ERC, Joan Puigcercós, té previst reunir-se aquest matí amb el líder del sector crític Reagrupament.cat, Joan Carretero, per iniciar els contactes a fi de tractar de consensuar l'executiva, mentre que a la tarda ho farà amb el candidat carodista, Ernest Benach.

Segons han indicat fonts d'ERC, Carretero, que va ser el candidat a la presidència que va quedar situat en segon lloc a les eleccions internes de dissabte passat, es reunirà amb Puigcercós fora de Barcelona, en un lloc encara no determinat, però que podria estar situat entre la capital catalana i Puigcerdà (Cerdanya).

Hores abans d'aquesta primera entrevista, el president electe d'ERC ha explicat que desitjava "fer una proposta àmplia" i "no només parlar de persones, sinó també d'estratègia política per als pròxims anys".

A la tarda, Puigcercós té previst reunir-se amb el candidat a la presidència pel sector carodista, Ernest Benach, situat en tercera posició a les eleccions de dissabte, mentre que demà els contactes del nou líder republicà tindran lloc amb els líders del sector crític Esquerra Independentista, que són els que han quedat en quarta posició.

Al marge d'aquestes reunions que, segons Puigcercós, tenen com a objectiu "integrar les millors persones de totes les sensibilitats a la futura direcció", aquest matí s'ha reunit, probablement per última vegada, l'actual comissió permanent, en una trobada que ha durat menys d'una hora i en què no s'han adoptat acords perquè faltaven els principals líders.

El tema principal tractat en aquesta reunió, segons han explicat fonts d'aquest partit, ha sigut el del decret estatal que introdueix la "tercera hora" de castellà a l'ensenyament primari.