lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de juny, 2008

Estopa s'entrega a 18.000 fans al Sant Jordi

Els germans David i José Muñoz, Estopa, es van entregar als 18.000 espectadors que es van embriagar d'emoció amb el concert que van oferir ahir a la nit al Palau Sant Jordi de Barcelona per presentar el seu últim disc, Allenrok.

Els Estopa van saltar a l'escenari al so de Cuando amanezca, reclamats per un Sant Jordi abarrotat que va penjar el cartell de complet i va demanar amb ímpetu la seva presència corejant el seu nom quan van ser les deu en punt de la nit, hora prevista per a l'inici de l'espectacle.

David Muñoz va agrair al públic català la seva assistència i va confessar: "Cada vegada estem més acollonits, perquè cada vegada som més conscients de l'important que és que sigueu aquí".

En una perfecta coordinació entre cantants i públic, Estopa i els 18.000 espectadors van cantar a duo les 24 cançons que van formar el repertori, entre les quals hi havia els 12 temes d'Allenrok. El públic no va deixar de cantar ni un segon i, en algun moment, va arribar a sobrepassar les veus del duo de Cornellà de Llobregat.

Video: Estopa se entrega a 18.000 fieles embriagados de la emoción (LV)