lo carrer del riu

lo carrer del riu

30 de juliol, 2008

De tant fer el ploricó ...

La Junta d'Extremadura se sent "insultada" per una falsa campanya d'apadrinament de nens El Govern extremeny prendrà mesures legals contra el regidor d'ICV-EUiA de Torredembarra, Lluís Suñé, que en el seu bloc personal ha adjuntat la imatge d'una suposada campanya d'apadrinament internacional sota el lema "Apadrina un nen extremeny per 1.000 euros al mes".

La vicepresidenta primera de la Junta, Dolores Pallero, ha fet aquest anunci en una roda de premsa com a resposta a la publicació digital de Lluís Suñé, en la qual apareix una fotografia de dos nens seminus i bruts amb el títol "Extremadura needs you". La Junta d'Extremadura sol·licitarà a més a la Generalitat de Catalunya que es pronunciï sobre això i que condemni aquest tipus d'actuacions.

Pallero assegura que en el muntatge del cartell apareix el nom d'Extremadura i la seva bandera oficial, de manera que els serveis jurídics del govern regional traslladaran la imatge a la fiscalia per si aquests fets poguessin ser constitutius de delicte. Així mateix, ha qualificat al regidor català d'"analfabet", que desconeix Extremadura, i ha apuntat que aquest tipus de fets són fruit de la ignorància i els "enormes tòpics" que acompanyen històricament Extremadura i la seva gent.

La vicepresidenta primera de la Junta d'Extremadura ha considerat la campanya de Suñé com un "insult" als extremenys i a la dignitat de la seva terra, pel que ha condemnat "enèrgicament" les manifestacions ideològiques que aboca el regidor, "al marge de les idees que defensi cadascun, que són molt respectables".

-L'humor i la ironia són la millor de les teràpies contra tota mena de mals i desgràcies. Si, a sobre, no podem ni enfotre'ns de la que ens cau per tots costats, ja podem plegar. El nostre suport al Lluís Suñé. Si no tenen sentit de l'humor, que s'ho facin mirar. Articles-i-reflexions: Disculpas al pueblo de extremadura

Coc Ràpid: Suñé, ho sento.

DE TOT UNA MICA: AMIC LLUÍS

3 comentaris:

Antonio ha dit...

tu imagínate a un diputado de alemania, que es el pais que ha pagado la mitad de las infraestructuras de cataluña en los últimos 20 años, haciendo un post parecido con niños catalanes. seguro que te encantaría.
lo mejor contra la ignorancia, el racismo y la xenofobia es viajar y leer.
este diputado está en contra de la redistribución de la riqueza? solo entre regiones o también entre ricos y pobres?
lo de las balanzas fiscales es acojonante. de veras pensáis que cataluña está siendo espoliada? vete a la estación de sants a ver cada domingo como llegan a trabajar durante la semana decenas de miles de personas de andalucía, galicia, aragón, .... tu crees que está gente va a cataluña por gusto, o porque en cataluña tiene un mejor porvenir?
sois una carroña que está haciendo carrera política a costa de fomentar el odio entre la gente
si hubierais nacido en toledo seríais de la falange, porque lo llevais en los genes

lo llaguter ha dit...

Antonio: Si et molesta aquesta broma és que ni ho entens ni t'interessa entendre-ho. Dius que tot això es cura viatjant. Viatjant també pots veure que els dèficits fiscals, en cap lloc del món, són com els d'aquí.
Relaxa't i no insultis tant.

Anònim ha dit...

He trobat un comentari mol adient i encertat sobre això a lamalla.net:
"Fem una cosa: que aquest senyor es retracti públicament
i que ens tornin els quartos.