lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de juliol, 2008

No, si encara li haurem de donar gràcies !!!

Zapatero demana a la dreta que deixi d'utilitzar la llengua espanyola en contra de part dels ciutadans de l'Estat ZP 040708 RAC1 El president del govern espanyol ha demanat aquest divendres a la dreta que "deixi d'utilitzar els símbols de tots", com la llengua i la bandera, "com si només fossin seus" i sobretot "en contra d'altres espanyols" perquè d'aquesta manera "faran un gran servei a la unitat del país".

Zapatero ha assegurat que la victòria d'Espanya a l'Eurocopa ha demostrat que la bandera espanyola "és de tots" i que "només se l'ha d'utilitzar quan ens representa a tots", com també són de tots totes les llengües de l'Estat. "Espero que no facin amb la llengua de tots el que tan de temps han fet amb la bandera de tots", ha dit.

El secretari general del PSOE ha defensat així la necessitat de preservar la diversitat i la pluralitat d'Espanya com a via per enfortir la unitat i ha recordat que quan el PSOE va arribar al poder, "la dreta havia enfrontat el Govern amb els territoris i els territoris entre si" i que ara, amb la victòria espanyola a l'Eurocopa, la mateixa dreta "ha descobert amb estranyesa que la bandera és de tots".