lo carrer del riu

09 de desembre, 2008

Barça 2 - Xakhtar Donetz 3

Puyal 091208 El FC Barcelona ha tancat el seu pas per la primera fase de la Lliga de Campions amb un partit per a l'oblit en el que el Xakhtar Donetz ucraïnès s'ha imposat per dos gols a tres i ha rebaixat l'eufòria d'un equip sense gaires titulars. Han marcat primer els ucraïnesos, Gladkiy ha fet el 0-1 al minut 31 i el 0-2 al 57. Tot seguit, primera reacció blaugrana, amb gol de Sylvinho, 1-2, al 59. L'1-3 l'ha marcat Fernandinho al 75 i ha tancat el marcador amb el 2-3 definitiu Busquets al minut 83. El matx era intranscendent, ja que res evitaria la classificació dels blaugranes com a primers de grup ni l'eliminació del Xakhtar, i el públic ha respòs en conseqüència: Nomes 22.763 espectadors. Aquesta xifra ha representat la pitjor assistència a un partit de competició europea en el qual el Barça juga com a local des que Joan Laporta és president de l'entitat blaugrana. La pobra assistència ha estat la resposta al nul interès que ha despertat el xoc contra els ucraïnesos, perquè els locals ja estaven classificats com a primers de grup i Josep Guardiola ha reservat tot el seu equip titular pensant en el clàssic de dissabte que ve contra el Reial Madrid, el veritable plat fort de la setmana. FOTOGALERIA SPORT: Les millors fotos del partit