lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 de juliol, 2009

Artur Mas diu que Catalunya necessita canviar el Govern sencer, però a través de les eleccions

Li ho han servit en safata per al seu "chiste fàcil" El president de CiU, Artur Mas, ha dit que Catalunya necessita canviar el seu Govern, però sencer, je, je, i a través de les properes eleccions al Parlament, responent així al president d'ERC, Joan Puigcercós, que avui ha vist "lògic" que després del finançament es canviï a alguns consellers.

Després de l'anunci d'ahir per part del president d'ICV i conseller d'Interior, Joan Saura, de no repetir com a candidat a la Presidència de la Generalitat, Mas ha recordat que cap dels tres signants del Pacte del Tinell el 2003 (el propi Saura, Pasqual Maragall i Josep Lluís Carod-Rovira) serà candidat el 2010, encara que sí que "el pare de la criatura", José Montilla. "El tripartit és com el déu Saturn, que devora els seus fills, als seus integrants", ha ironitzat.

Per cert, durant la cloenda de l'escola d'estiu de les joventuts de CDC (JNC), a Riner (el Solsonès)...

La JNC es fa independentista El president de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Gerard Figueras, defensa que el compromís de construcció nacional "passa ara més que mai per no seguir buscant l’encaix amb Espanya". “La JNC farà una defensa ferma del futur, fidels a un compromís mil•lenari. Espanya no ens vol i si ens vol és per pagar. Per tant, cal treballar per la llibertat plena.”, ha manifestat Figueras en el marc de la clausura de la 27a Escola d’Estiu Ramon Trias Fargas, celebrada aquest migdia a Riner (el Solsonès).

I d'aquesta què en diu en Mas? Els seus plançons pugen valents i eixerits. Li cal a CiU, també, un canvi de lideratge?