lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 de juliol, 2009

Montilla lloa la feina dels Bombers de la Generalitat i afirma que és un dels cossos més ben preparats d'Europa

José Montilla 230709 CATr

José Montilla ha lloat el cos dels Bombers de la Generalitat per la seva actuació en l'incendi dels Ports de Beseit. El president de la Generalitat ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que cal reconèixer i agrair la feina que estan duent a terme els bombers per extingir el foc que ja ha afectat 1.140 hectàrees a Horta de Sant Joan. Un cos, ha dit, que "està reconegut" professionalment arreu i "és un dels més preparats d'Europa".

Per la informació que en té el president català, la situació "ha millorat al llarg de la nit" i el perímetre del foc està "gairebé tancat", però encara s'ha de continuar treballant "fins l'últim moment".

Sobre les crítiques dels veïns afectats i del mateix alcalde d'Horta, Montilla ha dit "comprenc els veïns, però han d'entendre que els professionals per extingir incendis són els Bombers" i ha ratificat "calen paraules de suport als professionals i als seus comandaments". Montilla ha dit que no es va deixar actuar als veïns perquè haguessin posat la seva vida en perill, tal i com els va passar als quatre bombers morts i als dos ferits de gravetat.