lo carrer del riu

10 de novembre, 2009

Barça 5 - Cultural Leonesa 0

Puyal 101109

El Barça no ha tingut cap problema per liquidar la seva primera aparició a la Copa del Rei d'aquesta temporada en què defensa el títol. Al 0-2 del partit d'anada al camp de la Cultural Leonesa, hi ha afegit aquesta nit una golejada inapel·lable (5-0) davant el modest equip de Segona B en un partit lúdic que ha animat l'ambient fred d'un Camp Nou semibuit. La Cultural ha aguantat mig partit amb el marcador equilibrat, però el Barça l'ha acabat doblegant del tot i a més ha complert tots els objectius possibles en aquest segon partit. Ha guanyat sense problemes, ha fet disfrutar l'afició, ha dosificat la majoria dels jugadors importants, i ha donat minuts i confiança a d'altres que els necessiten, com ara Márquez, Iniesta o Bojan El davanter de Linyola ha despertat després d'una lesió que havia frenat en sec el seu explosiu inici de temporada i ha marcat els dos primers gols del seu equip (52' i 56'), obrint la golejada i erigint-se com la temporada passada en l'home gol de l'equip a la Copa. Però no ha estat l'únic. Pedro, autor dels dos gols del partit d'anada i únic golejador del Barça en totes les competicions (5) que ha disputat fins ara, ha tornat a veure porteria culminant una magnífica arribada per la banda d'Iniesta (63') amb passada de la mort inclosa. En aquesta fase, el Barça ja s'ho estava passant d'allò més bé en el partit i no ha trigat ni un sol minut a tornar a batre la porteria lleonesa. Aquest cop ha estat Messi, que ha jugat l'última mitja hora de partit, que ha fet la jugada i ha engaltat un xut imparable que ha entrat per l'escaire de la porteria visitant. La maneta l'ha arrodonida Xavi, que també ha sortit a la segona part, amb un gol de cap arribant des del darrera. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit