lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de novembre, 2009

Les pressions de Madrid no aconsegueixen aturar el Catalunya-Espanya de futvolei

Aquest cap de setmana la platja de Coma-Ruga (El Vendrell) viurà un nou enfrontament Catalunya-Espanya després de la històrica victòria catalana al Mundial de Futbol Sala de Rússia. En aquesta ocasió la nostres seleccions de futvolei s'enfrontaran als combinats espanyol, brasiler, portuguès, francès i alemany en l'Open Internacional de Futvolei Torneig Autoequip. L'enfrontament dels nostres combinats masculí i femení contra les seleccions espanyoles no és nou, ja que al llarg de la història s'han celebrat més de 60 enfrontaments Catalunya-Espanya. Com ja va passar a Rússia l'any 2007, les pressions de l'Estat espanyol no han pogut evitar la celebració dels partits, que es disputaran amb tota normalitat.

Els polèmics enfrontaments seran dissabte, el Catalunya-Espanya femení a les 11:20h i el Catalunya-Espanya masculí a les 12 a la platja del Vendrell.

Com ja ha passat en anteriors ocasions, el Catalunya-Espanya de futvolei al torneig Autoequip ha rebut pressions de l'Estat espanyol per tal que no es disputés. El secretari d'Estat per l'Esport, Jaime Lissavetzky, hauria intentat un nou joc brut contra els organitzadors per tal d'evitar la confrontació Catalunya-Espanya, enfrontaments que a Madrid es veuen com una qüestió d'Estat.

L'organització ja ha avançat que ignorarà les amenaces de Lissavetzky i els partits es jugaran amb tota normalitat.

Avui: Espanya intenta evitar un partit contra Catalunya en un torneig de futvòlei

Cap comentari: