lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de novembre, 2009

Serra Ramoneda insta els seus companys del patronat de la Fundació Orfeó Català a dimitir pel cas Millet

El president del Tribuna Barcelona, Antoni Serra Ramoneda, que també és patró de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, ha anunciat en un article publicat a El Periódico que dimitarà del seu càrrec i, a més, ha instat els seus companys del Patronat de la Fundació a fer el mateix.

Per Ramoneda, aquesta seria "la penitència" que cal assumir pel cas Millet, ja que considera que "no ha estat a l'altura de les circumstàncies" i considera que "no tenim autoritat moral per recriminar a tercers errors que hauríem hagut de ser els primers a corregir". Per aquest motiu, demana que "vingui sang nova neta de qualsevol màcula per aplicar el bisturí i recompondre el que entre uns i altres no hem sabut gestionar".

Ramoneda diu que ha estat "un més del nodrit grup de ciutadans que no la va encertar a complir amb les obligacions" que implica el càrrec de patró de la Fundació. Per això es lamenta de no haver exigit "una rendició de comptes detallada" en la reunió anual i de no haver tingut prou "olfacte" per deduir indicis evidents, com la "generosa contractació" de parents i l'ús de l'edifici per "als seus sumptuosos enllaços".

Article d'Antoni Serra Ramoneda: 'Sang nova al Palau'(elPeriódico)

VilaWeb: Els patrons del Palau es reuneixen divendres amb la proposta de Serra Ramoneda sobre la taula