lo carrer del riu

lo carrer del riu

08 de gener, 2010

La neu allarga les vacances de Nadal

Una quinzena de carreteres continuen tallades al trànsit a causa del temporal de neu que afecta a Catalunya, en especial a les comarques de Tarragona i Girona, mentre que la Generalitat manté activat el nivell de màxima alerta del pla d'emergència davant la persistència del risc de nevades. Les nevades han estat importants en les últimes hores a les comarques del sud i l'interior de la demarcació de Tarragona i en les de Girona.

Les complicacions a la xarxa viària i les previsions de noves nevades durant el dia d'avui ha obligat a suspendre les classes dels escolars, que havien de reprendre avui la normalitat després de les vacances de Nadal, en algunes comarques de Girona, Alt Empordà i Gironès, i de Tarragona, a la Terra Alta, Ribera d'Ebre i Priorat. Protecció Civil manté activat el pla d'emergència per a nevades, Neucat, en el màxim nivell d'alerta davant les previsions que es mantinguin les nevades en les pròximes hores.

Les previsions meteorològiques apunten a que el temporal de neu pugui empitjorar les pròximes hores atès que s'espera un descens de temperatures que podria fer baixar el nivell de la cota de neu fins als cent o dos-cents metres. VilaWeb: Les nevades continuen complicant la circulació

El Punt: El temporal assetja l'interior

directe.cat: Més de 16.000 alumnes es queden sense classe a causa del temporal de neu