lo carrer del riu

14 de març, 2010

Barça 3 - València 0

Puyal 140310

Tres golassos a la segona part de Leo Messi, 'pitxitxi' del campionat amb 22 gols, han dinamitat les aspiracions del València al Camp Nou (3-0) i han permès al Barcelona mantenir el pols pel liderat amb el Reial Madrid. El millor jugador del món ha tornat a sortir al rescat d'un equip al qual li ha costat encarrilar el partit. L'astre argentí ha tornat a demostrar el seu gran nivell de joc. El Barcelona no ha mostrat un gran nivell de joc contra un València combatiu, poc encertat al davant però sòlid al centre del camp. Xavi i Iniesta han tingut més dificultats del previst en la creació de joc, amb absència de mobilitat dels homes de dalt i constants imprecisions en la circulació de la pilota. L'estratègia de Guardiola a la segona part ha permès un canvi radical del partit. El tècnic blaugrana ha tret Henry per Bojan i l'equip ha començat a funcionar. Si Thierry Henry n'ha estat la causa, Messi n'ha estat l'efecte. El crac argentí ha avisat al cap de cinc minuts de l'inici de la segona part i ha matat al minut 10 de la segona, amb un eslàlom marca de la casa que ha deixat asseguts Banega, Bruno i Dealbert abans de batre per sota César. Un parell de xuts gairebé seguits de Messi a la recta final del partit han sentenciat el xoc. El Barça manté el pols al Madrid, perquè Messi ha tornat a sortir al rescat. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit