lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de febrer, 2008

El PSC dóna suport al govern espanyol, que no reconeix la independència kosovar

França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Polònia, Bèlgica, Finlàndia i Dinamarca, entre altres, expressen el seu suport al nou Estat. Iceta 180208 CATinfo El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha donat el seu suport aquest dilluns a la posició del govern espanyol sobre la declaració d'independència de Kosovo. De fet, el ministre d'Exteriors, Miguel Ángel Moratinos, ha assegurat que l'estat espanyol és contrari a aquesta declaració perquè la considera "il·legal". En aquest context, Iceta ha assegurat que "no es pot comparar" Kosovo amb Catalunya ni amb Euskadi. "Kosovo és un país que ha patit molt i que no es pot sostenir ni des del punt de vista econòmic ni el de la seguretat", ha apuntat.

Icetat també ha recalcat que la declaració d'independència ha estat "unilateral" i ha assegurat que Kosovo "per si mateix no pot sostenir-se".

-A veure si ho entenc. Kosovo no es pot independitzar perquè és insostenible i, Catalunya i Euskadi, encara que són sostenibles, han de sostenir els castellans que no en tenen mai prou. UFFF ! Ara ho entenc !