lo carrer del riu

29 d’abril, 2008

Manchester 1 - Barça 0

Puyal 290408 El Barça ha fet un recital de joc a Old Trafford, però no ha aconseguit marcar, i ha quedat eliminat de la Champions. El jugador del Manchester Scholes ha fet un gran gol al minut 13 de la primera part, aprofitant un mal refús de Zambrotta a la frontal de l'àrea, i els anglesos n'han tingut prou per imposar-se (1-0). Els blau-grana han tingut moltíssimes ocasions de gol, ho han intentat un cop i un altre, i han tingut el Manchester contra les cordes, però ni Messi, ni Deco, ni Henry ni Bojan han aconseguit marcar el gol que hauria classificat el Barça a la final de la Champions a Moscou. A la primera part, l'equip de Rijkaard ha dominat el joc fins el gol de Scholes. A partir de llavors, els anglesos han pres la iniciativa del joc, fins els últims minuts de la primera part, en què el Barça ha tornat a controlar el matx. Això sí, els jugadors de Ferguson sempre mantenien l'amenaça amb una jugada ràpida o un contraatac. A la segona part, el Barça ha anat posant pressió i més pressió a la porteria anglesa. Els blau-grana han tingut un munt d'ocasions, i el Manchester s'ha anat tancant a mesura que avançava el matx. FOTOGALERIA SPORT: Les millors fotos del partit.