lo carrer del riu

lo carrer del riu

15 d’agost, 2008

Mas: "Zapatero va dir que compliria amb Catalunya i no ho ha fet. Ara li toca al PSC complir amb Catalunya"

Artur Mas 150808 RAC1 El líder de CiU, Artur Mas, ha assegurat aquest divendres que el govern espanyol ha "incomplert" de manera "flagrant" l'Estatut de Catalunya i que José Luis Rodríguez Zapatero "no diu la veritat" quan assegura que "ha complert l'Estatut" presentant una proposta de finançament. "Zapatero va dir que compliria amb Catalunya i no ho ha fet, potser ara és el PSC qui ha de complir amb Catalunya votant en contra dels pressupostos de l'Estat", ha afirmat Mas.

En una entrevista a RAC 1, Mas ha remarcat que la data del 9 d'agost fixada en l'Estatut -"un text que Zapatero ha promogut i impulsat"- no era una "caprici" sinó un termini de dos anys per aplicar l'Estatut en matèria de finançament, que finalment el govern de Zapatero no ha complert.

El líder de CiU, que ha reconegut que per al PSC és complicat votar en contra del PSOE perquè té ministres al govern espanyol, ha assegurat que li "agradaria" que els socialistes catalans "arribessin fins a les últimes conseqüències" i que la "confrontació" que aquests dies estan tenint amb Zapatero no quedi en paper mullat.

"Hem de plantar cara allà on Zapatero més ens necessiti", ha afegit Mas referint-se a la votació dels Pressupostos Generals de l'Estat del 2009 que s'ha de fer al Congrés dels Diputats.