lo carrer del riu

lo carrer del riu

15 d’agost, 2008

Zapatero haurà de comparèixer al Congrés per donar explicacions sobre el finançament

El president de CIU, Artur Mas, ha confirmat avui que la coalició nacionalista votarà a favor de la compareixença del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, al Congrés dels Diputats per donar explicacions pel grau de compliment de l'Estatut en relació al model de finançament. Artur Mas 150808 CATinfo En declaracions a Catalunya Informació, Mas ha confirmat que CIU donarà suport a la petició sol·licitada pel grup Parlamentari d'ERC i IU-ICV-EUiA i el Mixt, a més del PP, a la qual també s'ha sumat el PNB. "No mostrar oposició vol dir evidentment que donarem el nostre suport a la compareixença", ha constatat.

Amb tot, el líder de CIU ha volgut posar l'accent que no entén les formes dels socis del govern de la Generalitat. "A Catalunya se'ns reclama unitat d'acció i resulta que a Madrid ICV i ERC actuen completament diferent al PSC, i a més, trencant la unitat d'acció que després demanen a casa nostra", ha explicat.

Aquesta setmana, el portaveu parlamentari de CIU, Josep Sánchez Llibre, ja havia anunciat que la seva formació no s'oposaria a la compareixença davant la Diputació Permanent per respectar així la voluntat de les formacions catalanes.

Esperem que no es desdiguin a l'últim moment. Tenim memòria!!!