lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 d’agost, 2008

Raimon es queixa de la poca difusió de la música feta als Països Catalans

Raimon 110808 CATr El cantant Raimon creu que la producció musical a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears passa un bon moment, però es queixa que la difusió a través dels mitjans de comunicació és deficient. En una entrevista a ‘El matí de Catalunya Ràdio’, ha volgut subratllar la bona salut en els diversos estils, que creu que és homologable a la d'altres països. En canvi, reclama més difusió. ‘Jo crec que hi ha una gran producció, el que trobo és que no hi ha una suficient difusió a través dels mitjans del país’, ha explicat Raimon.

El cantant de Xàtiva ha considerat també ‘que el país és complicat i difícil, de vegades es balanceja entre una mena de provincianisme i una mena de cosmopolistisme’.

Raimon va oferir el divendres 8 d'agost al Festival Internacional de Música de Cadaqués un concert amb gran èxit: es van exhaurir totes les entrades. El cantautor de Xàtiva va oferir el seu 'Recital antològic' que inclou temes que recorren tota la seva trajectòria, des d''Al vent', un referent de totes les èpoques escrita l'any 1959, fins 'A l'estiu quan són les nou', escrita el 2008. Viquipèdia: Raimon