lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 d’octubre, 2008

L'Ajuntament d'Ascó no descarta aspirar al cementiri nuclear

L'alcalde d'Ascó, el convergent Rafael Vidal que treballa a la nuclear, ha dit que l'Ajuntament estudiarà la presentació del municipi a la convocatòria perquè s'hi pugui construir el magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears. Vidal, que treballa a la nuclear, defensa la seguretat del MTC i afirma que el consistori espera la publicació, per part del Ministeri d'Indústria, de les bases d'aquesta convocatòria.

L'alcalde, que treballa a la nuclear, concreta que si Ascó compleix els requisits, el consistori «estudiarà» participar-hi tenint en compte els «aspectes polític i social de la qüestió». «No ens importa que hi hagi dues centrals nuclears aquí; el que ens importa és que les centrals nuclears siguin segures, i amb el MTC passa igual», afirma Vidal que treballa a la nuclear, que ha argumentat que els paràmetres de seguretat «en què es mourà» el futur MTC estatal «com a mínim seran comparables al d'una central nuclear». D'aquesta manera, «si és segur i tècnicament no hi ha cap problema, com està demostrat», afegeix l'alcalde que treballa a la nuclear, el consistori asconenc «haurà d'entrar en els aspectes social i polític» de «participar o no» en la convocatòria. Així, sense tancar-se a l'emplaçament d'aquestes instal·lacions a Ascó, Vidal, que treballa a la nuclear, es desmarca de la resolució aprovada pel Parlament en la qual tots els grups polítics –CiU inclosa– rebutgen la possible instal·lació d'un MTC a qualsevol indret de Catalunya.

VilaWeb/ElPunt: L'alcalde d'Ascó no descarta la candidatura del municipi per acollir el cementiri nuclear

Alego: CRIDA AL BLOCAIRES EBRENCS I CATALANS:" NO AL CEMENTIRI NUCLEAR"

-Que li va la marxa!!! Naltros ja fa temps que ho garantim.

2 comentaris:

2teixidor ha dit...

No ho hem de permetre!

lo llaguter ha dit...

Ara el senyor alcalde que treballa a la nuclear no podrà dir que van a fer una altra fàbrica de xocolata. I els altres alcaldes què? Cotos, perquè n'hi ha un que sempre es presenta el primer de voluntari a tot. Estic esperant el dia que presenti la crisi ecomòmica com a excusa per dir que crearan moooooolts llocs de treball.

lo llaguter