lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de juliol, 2008

Laporta reitera que no té cap intenció de dimitir

Joan Laporta ha respost la pressió mediàtica dels dos últims dies reiterant que no té cap intenció de dimitir, que vol exhaurir els dos anys que li queden de mandat i que se sent plenament legitimat després de superar la moció de censura de diumenge. Diversos directius s'han reunit aquesta matinada sense que n'hagi transcendit cap decisió. Diversos mitjans van dir ahir que Laporta dimitiria, forçat per la dimissió de membres de la junta.

Una part de la junta encapçalada pel vice-president Ferran Soriano ha demanat a Laporta que dimiteixi i que convoqui eleccions a la tardor, però el president ho ha rebutjat. Al si de la directiva hi ha un debat obert que inclou qualsevol opció, però encara no s'ha pres cap decisió.

Laporta va dir ahir que no dimitiria pas i que tenia una il·lusió renovada i va recordar que havia superat la moció de censura. Diumenge ja va dir que la junta acabaria el mandat al 2010 'per coherència, responsabilitat' i va descartar dimitir tot i admetre que havia rebut un 'vot de càstig'. El president va dir que la junta actuaria 'en conseqüència fent una anàlisi del resultat i promovent les correccions que calguessin'.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jan no dimiteixis mai a la vida! Ets el millor president del Barça en la història del club. Si algu directiu vol dimitir que ho faci, pero tu no marxis. El resultat de la moció ha estat manipulat pels medis de comunicació, els culers som així. ´Quan comenci la lliga tot resolt! Força i visca catalunya!