lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 de juny, 2008

Els advocats de Franki no descarten presentar un recurs al tribunal d'Estrasburg

Franki 110608 RAC1 Francesc Argemí, Franki, ha informat en la seva primera roda de premsa després d'obtenir el règim obert que els advocats que porten el seu cas no descarten presentar un recurs al tribunal d'Estrasburg.

Argemí ha explicat que es tracta d'un procés complicat ja que s'han de complir diversos requisits que ara s'estan estudiant. Tot i així, Franki ha recordat que es tracta d'un tribunal no vinculant i que en cas que es pugui presentar el recurs, això no canviarà la seva condemna de 2 anys i 7 mesos de presó, posada pel Tribunal Constitucional.

Franki se sent ''provocat'' per part dels funcionaris en assegurar que l'insulten, el menyspreen i li posen impediments per rebre trucades o visites.

El jove empresonat per ultratge a la bandera espanyola, va obtenir el dimarts al matí el tercer grau penitenciari, segons fonts de la Plataforma Alerta Solidària. Des de la plataforma de suport a Franki s'ha explicat que " el tercer grau no és ni molt menys el que nosaltres demanàvem, està en semi llibertat i segueix complint la condemna. Nosaltres volem la llibertat sense condicions".

Franki ha explicat en la roda de premsa d'avui que “no s’ha fet cap excepció amb mi, han complert la llei, però la pressió que s’ha fet amb la campanya ha pogut accelerar el procés”.

Franki:'La campanya de suport ha travessat els murs de la presó'