lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de juny, 2008

L'alcalde d'Estepona surt de l'ajuntament després de 14 hores d'escorcoll

Estepona 180608 CATr L'alcalde d'Estepona, Antonio Barrientos, ha sortit a les 5.30h de la matinada de l'Ajuntament després de 14 hores d'escorcolls per part de la Policia Nacional. I ho ha fet amb mostres visibles de cansament i en un silenci absolut. Res a veure amb la pinta de guanyador que gastava a les darreres eleccions.

Per la seva banda, la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 1 d'Estepona, Isabel Conejo, ha decretat presó defugible sota fiança per a tres dels detinguts en el marc de l'operació contra la corrupció urbanística a Estepona i ha deixat en llibertat sense fiança dos detinguts més, segons fonts judicials.

Als cinc se'ls imputen els delictes de suborn i blanqueig de capitals, tot i que al primer, amb les inicials J.R.G., se li atribueixen presumptament altres delictes contra l'administració pública, segons han informat les mateixes fonts. Està previst que la resta dels arrestats, una vintena, passaran a declarar davant de la instructora del cas en els pròxims dies.

A Ginestar ho van acabar més aviat !!!