lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de juny, 2008

Montilla i Puigcercós es reuniran el 26 de juny

El president català, José Montilla, i el nou president d'ERC, Joan Puigcercós, han acordat aquest dimecres reunir-se el 26 de juny per parlar sobre el pacte d'Entesa del govern català després del congrés d'Esquerra.

Segons fonts pròximes als dos dirigents, Montilla i Puigcercós s'han vist ja aquest mateix matí, amb el vicepresident del govern català i expresident d'ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, en una trobada que ha durat uns quinze minuts i que s'ha celebrat al despatx del president de la Generalitat al Parlament, que avui celebra la seva sessió ordinària.

La reunió ha estat breu, però ha servit per mantenir un primer contacte personal entre els tres dirigents després del congrés d'ERC del passat cap de setmana que, per una gran majoria, va donar per bo el pacte dels republicans amb el PSC i ICV-EUiA en el govern català.

Minuts després, a la sortida d'una votació a l'hemicicle, Montilla i Puigcercós s'han deixat fotografiar junts als passadissos de la cambra mentre conversaven sobre algun afer del ple parlamentari.